Sitemap Site Map

Aranjamente florale

pentru nunţi, botezuri şi alte evenimente


Pentru că florile ne fac zilele şi evenimentele speciale cu adevărat de neuitat.
Mai jos vedeţi câteva din modelele de aranjamente pe care le puteţi comanda de la noi. Indiferent de model, ele sunt disponibile în toate culorile şi combinaţiile posibile.
În cazul în care aveţi o viziune diferită şi doriţi ca cineva să vi le realizeze, nu ezitaţi să ne contactaţi. Posibilităţile sunt nemărginite.


Aranjamente de masăParcă şi mâncarea pică mai bine când priveliştea e frumoasă. Chiar şi cele mai banale flori pot fi combinate într-un ornament floral extraordinar şi pot da suflet la întreaga încapere.Aranjamente maşinăE normal ca în ziua nunţii toată atenţia să se concentreze asupra mirilor, chiar şi pe drumul către starea civilă, biserică sau sală.Buchete de mireasăBuchetul este poate cea mai importantă componentă a înfăţişării, care pune în evidenţă o mireasă.Arcade de floriCe poate fi mai romantic în ziua nunţii, decât un sărut sub o arcadă de flori?Lumânări cununie şi botezLumânarea de nuntă sau de botez are scopul de a lumina noua cale pe care a pornit cuplul sau copilul nou născut.Cocarde şi corsaje