Sitemap Site Map

Când sunteţi plecaţi...
O mare parte din bucuria oferită de plantele de apartament este determinată de posibilitatea de a învăţa totul despre ele: care sunt cele mai bune condiţii de mediu, care este luminozitatea necesară, cu ce frecvenţă trebuie udate pentru a creşte sănătoase. Dar toată grija voastră deosebită va părea zadarnică atunci când plecaţi în vacanţă şi vă confruntaţi cu problema ridicată de plantele care vor rămâne singure câteva săptămâni.

Dar nu vă îngrijoraţi fără motiv: există câteva măsuri simple pe care le puteţi lua pentru a oferi plantelor protecţia şi atenţia maximă chiar şi în lipsa voastră. Lucrul cel mai important, ca de altfel în tot ceea ce priveşte vacanţele, este planificarea. Pentru a evita surprizele neplăcute, cum ar fi aceea de a găsi toate plantele moarte, este suficient să pregătiţi cu grijă înainte de plecare câteva “trucuri”. Mai înainte de toate, nu trebuie să vă faceţi griji pentru culturile hidroponice, la care nivelul apei trebuie doar să fie menţinut între anumite limite bine stabilite, deoarece, dacă lipsiţi puţine săptămâni, plantele îşi vor lua umiditatea de care au nevoie direct din mediul înconjurător.

Orice atmosfera “închisă” necesită de fapt foarte puţină asistenţă din partea voastră; grădinile sub sticlă sunt ambiente autoreglatoare şi de aceea nu creează inconveniente deosebite când sunteţi plecaţi sau când mai uitaţi de ele.Părerea ta contează    Nume
    Adresă email (confidenţial)
    Mesaj
    Introduceţi caracterele Reincarca imagine