Sitemap Site Map

Căutare pe site

Rezultate pentru aranjamente

Aranjamente florale

pentru nunţi, botezuri şi alte evenimente

Pagini

Meniu principal
Pentru că florile ne fac zilele şi evenimentele speciale cu adevărat de neuitat. Mai jos vedeţi câteva din modelele de aranjamente pe care le puteţi comanda de la noi. Indiferent de model, ele sunt disponibile în toate culorile şi combinaţiile posibile.

Aranjamente de masă

Pagină internă

Aranjamente florale
Parcă şi mâncarea pică mai bine când priveliştea e frumoasă. Chiar şi cele mai banale flori pot fi combinate într-un ornament floral extraordinar şi pot da suflet la întreaga încapere.

Catalog online

de aranjamente florale

Noutăţi

Anunţuri
S-a lansat noul catalog online de aranjamente florale. Aici găsiţi într-un mod foarte accesibil cele mai noi modele de buchete de mireasă, aranjamente de masă, lumânări pentru cununie şi alte ocazii.

Despre noi

Află cine suntem

Pagini

Meniu principal
Firma Fun Design şi-a început activitatea în anul 2003, pornind de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de flori şi cadouri în acelaşi loc. Fiind primul magazin de acest gen din Timişoara, am constatat că există interes din partea cumpărătorilor, fapt pentru care firma noastă e în continuă dezvoltare. La momentul respectiv firma noastră avea doar 2 angajaţi, însa cu timpul ne-am dezvoltat şi în momentul de faţă suntem o echipă dinamică alcătuită din 9 persoane. Cu o experienţă de 6 ani în domeniu, am reuşit să identificăm şi să colaborăm cu succes cu cei mai buni producători din ţară şi din străinătate, iar multe dintre produse sunt de import propriu.

Servicii Fun Design

Pagini

Meniu principal
Echipa Fun Design vă stă la dispoziţie pentru a vă asigura că orice eveniment rămane de neuitat. Noi dăm pata de culoare şi parfumul zilelor deosebite, pentru ca ele să iasă în evidenţă şi să vă rămână în minte drept cele mai frumoase clipe din viaţă.

Istoricul Fun Design

Scurt istoric al firmei

Pagini

Meniu principal
Firma a fost înfiinţată în acest an, domeniul principal de activitate fiind de fabricarea produselor manufacturiere. Aceste produse erau diverse, cum ar fi aranjamente din flori uscate, coşuri asortate şi ornamente diverse. În acelaşi an am deschis primul magazin în centrul comercial Casa Nova.

Dracaena sanderiana

Lucky Bamboo

Articole

Îngrijire plante de apartament
Dacă vă doriti pe birou plante verzi de interior cu cerinte minime de îngrijire, atunci "lucky bamboo" poate fi exact ceeea ce căutati. În ciuda numelui, "lucky bamboo", adică "bambuşi cu noroc", nu sunt de fapt bambuşi, dar arată ca niste bambusi. Denumirea lor botanică este "Dracaena sanderiana" şi sunt foarte importante plante feng-shui.

Fittonia

Fitonia

Articole

Îngrijire plante de apartament
Fittonia este o plantă cu aspect încântător, originară din pădurile pluviale ale Americii de Sud; se cultivă pentru frunzele ornamentale, împodobite cu dungi, şi pentru aspectul său extins, dar de mică înălţime.

Iris

Stânjenel

Articole

Îngrijire plante de balcon şi grădină
Irişii cuprind câteva sute de specii şi un număr de cel puţin trei ori mai mare de hibrizi şi varietăţi. Este vorba despre plante cu bulb sau cu rizom, originare din emisfera nordică şi care pot varia în înălţime de la 8-10 cm la un metru şi jumătate.

Hoffmannia

Hofmania

Articole

Îngrijire plante de apartament
Aceste plante, originare din regiunile tropicale ale Americii de Sud, nu sunt foarte des întâlnite în apartament; se cultivă pentru frunzele lor remarcabile, încreţite, cu nervuri evidente, adesea împestriţate în diverse culori, uneori cu tonuri irizate.

Impatiens

Sporul casei

Articole

Îngrijire plante de apartament
Impatiens este un gen de circa 850 de specii anuale şi perene care cresc în mod natural în multe regiuni cu climă tropicală sau temperat-caldă. Sunt plante foarte apreciate, deoarece pretind o îngrijire minimă, sunt rezistente la boli şi se maturează repede, producând flori foarte colorate.