Sitemap Site Map

Căutare pe site

Rezultate pentru bambus
Aţi mai putea fi interesaţi şi de: bambusa , bamboo , bambusul , albus , album sau buxus !

Îngrăşăminte şi suporturi

Articole

Accesorii
Pentru ca plantele să crească sănătoase, trebuie să le hrăniţi cu îngrăşăminte o dată sau de două ori pe lună, primăvara - vara. Există diferite tipuri de fertilizatori: lichide concentrate care trebuie să fie diluate cu apă şi după aceea turnate în ghiveciul cu pământ de flori, pulberi ce trebuie dizolvate în apă şi îngrăşăminte solide sub formă de beţişoare sau plăcuţe care trebuie pur şi simplu inserate în compost.

O grădină pentru fiecare ambient

Articole

Alte articole
Crearea unei grădini este cu siguranţă o acţiune pasionantă şi fascinantă, dar uneori prezintă probleme. Dacă ar fi vorba doar de a alege un grup de plante, de a le combina în funcţie de formă şi culoare, gustul şi fantezia fiecăruia ar fi suficiente, fără îndoială, pentru a se improviza ca proiectanţi de grădini.

Bambusa

Bambus

Articole

Îngrijire plante de balcon şi grădină
Bambusa provin aproape toate din Extremul Orient. În ciuda faptului că au frunze subţiri şi tulpini lungi şi aplecate, sunt plante foarte robuste care se dezvoltă rapid formând grupări dese şi viguroase. Pot avea flori nesemnificative în diverse perioade; la plantele cultivate acest lucru se întâmplă foarte rar.

Dracaena sanderiana

Lucky Bamboo

Articole

Îngrijire plante de apartament
Dacă vă doriti pe birou plante verzi de interior cu cerinte minime de îngrijire, atunci "lucky bamboo" poate fi exact ceeea ce căutati. În ciuda numelui, "lucky bamboo", adică "bambuşi cu noroc", nu sunt de fapt bambuşi, dar arată ca niste bambusi. Denumirea lor botanică este "Dracaena sanderiana" şi sunt foarte importante plante feng-shui.

Rhapis

Rapis

Articole

Îngrijire plante de apartament
Aceste plante constituie un grup de palmieri caracterizaţi prin tulpini rigide şi neramificate, acoperite de o coajă lucioasă, colorată roşu-brun. Frunzele sunt dispuse sub formă de evantai şi se divid în fâşii mai subţiri, lungi chiar de peste 20 cm.

Tibouchina

Articole

Îngrijire plante de apartament
Tibouchina este un gen cuprinzând circa 200 de specii originare din regiunile tropicale ale Americii de Sud. Cele care se cultivă sunt mai ales arbuşti eleganţi, permanent verzi, care produc flori viu colorate.