Sitemap Site Map

Căutare pe site

Rezultate pentru cadouri

Noul magazin Gift Express

Noutăţi

Evenimente
Astăzi, 4 decembrie 2010, în jurul orei 9.00 pe galeria hypermarketului Real 1 din Timişoara s-a deschis un nou magazin Gift Express.

Cadouri pentru barbati

Livrare in toata tara

Noutăţi

Anunţuri
Magazinul online de cadouri GiftExpress.ro a ajuns la o gama de peste 1000 de cadouri de barbati. Gadgeturi, ceasuri, bauturi fine, accesorii si suporturi de vin sunt doar cateva din oferta variata.

Despre noi

Află cine suntem

Pagini

Meniu principal
Firma Fun Design şi-a început activitatea în anul 2003, pornind de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de flori şi cadouri în acelaşi loc. Fiind primul magazin de acest gen din Timişoara, am constatat că există interes din partea cumpărătorilor, fapt pentru care firma noastă e în continuă dezvoltare. La momentul respectiv firma noastră avea doar 2 angajaţi, însa cu timpul ne-am dezvoltat şi în momentul de faţă suntem o echipă dinamică alcătuită din 9 persoane. Cu o experienţă de 6 ani în domeniu, am reuşit să identificăm şi să colaborăm cu succes cu cei mai buni producători din ţară şi din străinătate, iar multe dintre produse sunt de import propriu.

Lansare magazin online GiftExpress.ro

GiftExpress.ro, magazinul tău de cadouri

Noutăţi

Anunţuri
FUN DESIGN are plăcerea de a anunța lansarea pe 12 septembrie 2012 a noului său magazin online www.giftexpress.ro. Pe acest site găsiţi sute de cadouri pentru toate vârstele şi toate gusturile.

Servicii Fun Design

Pagini

Meniu principal
Echipa Fun Design vă stă la dispoziţie pentru a vă asigura că orice eveniment rămane de neuitat. Noi dăm pata de culoare şi parfumul zilelor deosebite, pentru ca ele să iasă în evidenţă şi să vă rămână în minte drept cele mai frumoase clipe din viaţă.

Lansarea noului magazin online de cosuri cadou TopCadou.ro

Cadouri corporate si cosuri cadou

Noutăţi

Anunţuri
Am lansat noul magazin de cosuri cadou si cadouri corporate, www.TopCadou.ro. Acest magazin online este dedicat firmelor si are cele mai bune preturi pe piata.

Istoricul Fun Design

Scurt istoric al firmei

Pagini

Meniu principal
Firma a fost înfiinţată în acest an, domeniul principal de activitate fiind de fabricarea produselor manufacturiere. Aceste produse erau diverse, cum ar fi aranjamente din flori uscate, coşuri asortate şi ornamente diverse. În acelaşi an am deschis primul magazin în centrul comercial Casa Nova.