Sitemap Site Map

Căutare pe site

Rezultate pentru casei

Plante de balcon şi grădină

Îngrijirea plantelor de balcon şi grădină

Pagină internă

Articole cu şi despre plante
Spaţiul din jurul casei, chiar dacă este numai un balcon, poate fi oricând amenajat cu câteva plante, care să ne delecteze în fiecare anotimp cu culorile naturii.

Bletilla

Bletila

Articole

Îngrijire plante de apartament
Bletilla striata este originară din Asia Orientală şi este singura specie cultivată dintr-un grup de orhidee uşor de recunoscut. Este o orhidee cu frunze căzătoare, care are o perioadă de înflorire lungă; bobocii apar în iunie-iulie şi se deschid treptat în iulie-august; florile sunt roz intens cu marginea superioară purpurie; apar reunite în grupuri de 10-12 pe fiecare tulpină.

Lilium

Crin

Articole

Îngrijire plante de balcon şi grădină
Tipici pentru zonele cu climă temperată, crinii nu au, desigur, nevoie de o prezentare specială: splendidele lor flori campanulate de cele mai variate culori (de la alb la galben, la portocaliu, la roz, la roşu) sunt inconfundabile pentru graţia tepalelor îndoite sau chiar răsucite.

Impatiens

Sporul casei

Articole

Îngrijire plante de apartament
Impatiens este un gen de circa 850 de specii anuale şi perene care cresc în mod natural în multe regiuni cu climă tropicală sau temperat-caldă. Sunt plante foarte apreciate, deoarece pretind o îngrijire minimă, sunt rezistente la boli şi se maturează repede, producând flori foarte colorate.