Sitemap Site Map

Căutare pe site

Rezultate pentru diana
Aţi mai putea fi interesaţi şi de: dane , danae , dionea , iarna , ceapa sau dracena !

Aphelandra

Afelandra

Articole

Îngrijire plante de apartament
Originară din America Centrală şl Meridională, Aphelandra este un mic arbust destul de vertical. Creşte şi înfloreşte uşor dacă îi sunt asigurate căldura, umiditatea pământului şi o atmosferă umedă, precum şi o lumină bună în timpul întregului an. Vara, pe vârful tulpinii apar mici flori grupate sub formă de spice piramidale lungi de 5-10 cm, formate din bractee dure, colorate galben intens.

Kalanchoe

Articole

Îngrijire plante de apartament
Genul Kalanchoe cuprinde circa 130 de specii de plante, în marea majoritate suculente, dintre care câteva se adaptează foarte bine la cultivarea în apartament şi sunt apreciate pentru frunzele frumoase şi pentru florile de diferite culori: roz, roşu, portocaliu sau galben. În mod natural înfloresc primăvara, dar pot fi forţate pentru a înflori în preajma Crăciunului.

Streptocarpus

Cancalin

Articole

Îngrijire plante de apartament
Genul Streptocarpus cuprinde circa 130 de specii anuale şi perene cu aspect delicat. Originare din zonele împădurite ale Africii de Est şi Sud, din Madagascar, sau din unele regiuni ale Asiei, aceste plante sunt cunoscute ca primule.

Tradescantia

Telegraf

Articole

Îngrijire plante de apartament
Genul Tradescantia provine din zonele subtropicale ale Americii Centrale şi de Sud şi cuprinde numeroase specii perene permanent verzi, cu tulpini târâtoare sau căzătoare, acoperite de frunze mici şi ascuţite. Sunt plante uşor de cultivat, adecvate şi pentru cultivarea în coşuleţe suspendate.