Sitemap Site Map

Căutare pe site

Rezultate pentru dracaena

Cordyline

Cordiline

Articole

Îngrijire plante de apartament
Cordyline este un gen care cuprinde circa 15 specii de arbuşti permanent verzi, originari din Australia, dar răspândiţi şi în Asia, având în mediul natural un aspect aproape arborescent, asemănători şi adesea confundaţi cu plantele din genul Dracaena. Se cultivă uşor şi au frunze frumoase, lungi, lanceolate, permanent verzi.

Dracaena

Dracena

Articole

Îngrijire plante de apartament
Dracena este cultivată în principal datorită frumuseţii şi valorii decorative a frunzelor care conferă plantei un aspect foarte elegant; exemplarele adulte viguroase pot produce vara flori albe-crem. Sunt originare din Africa tropicală şi din insulele Canare şi adesea sunt confundate cu speciile din genul Cordyline care au aspect asemănător, dar provin din Australia şi Asia.

Dracaena sanderiana

Lucky Bamboo

Articole

Îngrijire plante de apartament
Dacă vă doriti pe birou plante verzi de interior cu cerinte minime de îngrijire, atunci "lucky bamboo" poate fi exact ceeea ce căutati. În ciuda numelui, "lucky bamboo", adică "bambuşi cu noroc", nu sunt de fapt bambuşi, dar arată ca niste bambusi. Denumirea lor botanică este "Dracaena sanderiana" şi sunt foarte importante plante feng-shui.