Sitemap Site Map

Căutare pe site

Rezultate pentru filodendron
Aţi mai putea fi interesaţi şi de: philodendron , rododendron , rhododendron , rododendroni sau clerodendron !

Lumina

Articole

Tehnici de cultivare plante
În timp ce omul este condiţionat în mod direct de prezenţa luminii doar pentru unul dintre simţurile sale, planta este condiţionată de lumină pentru tot ceea ce înseamnă viaţa ei. Fără lumină nu poate supravieţui, iar dacă este plasată în lumină insuficientă nu reuşeşte să absoarbă cantitatea de energie indispensabilă pentru creşterea sa: prin urmare nu ţineţi niciodată plantele în întuneric deplin.

Vara

Articole

Calendarul lucrărilor de sezon
Vara este perioada anului în care plantele sunt în plină şi viguroasă dezvoltare, amplificându-se toate funcţiile primare ale ciclului vegetativ, în primul rând cele referitoare la formarea organelor reproducătoare. Într-adevăr, pentru majoritatea plantelor acest anotimp reprezintă perioada de înflorire maximă şi de transformare a florilor în fructe, conţinând seminţele din care se vor naşte noile plante.

Monstera

Filodendron

Articole

Îngrijire plante de apartament
Genul Monstera reuneşte 20 de specii permanent verzi, adesea epifite, căţărătoare, originare din pădurile pluviale ale Americii Centrale şi de Sud. Monstera deliciosa, în mod obişnuit cunoscută sub numele de filodendron, este una dintre plantele cele mai potrivite pentru a fi crescute în apartament.

Philodendron

Filodendron

Articole

Îngrijire plante de apartament
Philodendron este un gen de plante foarte frumoase care constituie un grup numeros (circa 500 de specii) în care sunt cuprinşi atât copăcei mici, cât şi arbuşti pitici.