Sitemap Site Map

Căutare pe site

Rezultate pentru hedera

Fatshedera

Iederă falsă

Articole

Îngrijire plante de apartament
Plantă permanent verde, foarte atractivă, Fatshedera lizei se adaptează foarte bine pentru a trăi în apartament, deoarece nu suportă aerul uscat din locurile încălzite şi, pe de altă parte, supravieţuieşte la temperatura de îngheţ. Denumirea sa derivă din numele a două plante prin a căror hibridare a rezultat: Fatsia japonica şi Hedera helix

Hedera

Iederă, iarba-zânelor

Articole

Îngrijire plante de balcon şi grădină
Căţărătoare veşnic verzi, cu creştere rapidă, iederele sunt foarte decorative şi, dacă sunt atent îngrijite, au o viaţă foarte lungă. În realitate, speciile de Hedera sunt puţine, dar există un număr foarte mare de varietăţi cu frunze foarte diferite ca formă şi dimensiuni.

Hedera

Iedera

Articole

Îngrijire plante de apartament
Aceste plante decorative căţărătoare, permanent verzi, cresc rapid şi pot fi foarte longevive. Genul Hedera nu cuprinde multe specii, însă acestea au dat naştere la nenumărate varietăţi cu frunze diferite ca forme şi dimensiuni: de la frunze romboide minuscule la frunze mari în formă de stea, cu vârfurile alungite; chiar şi culoarea variază de la verde la auriu, argintiu, galben, crem şi gri.