Sitemap Site Map

Căutare pe site

Rezultate pentru lamai
Aţi mai putea fi interesaţi şi de: mai , casei , parma , danae , pagei sau limba !

A obţine mult pornind de la puţin

Articole

Alte articole
Toate seminţele de citrice (grepfruturi, portocale, mandarine, lămâi) produc prin dezvoltare mici plante cu frunze verzi şi lucioase şi flori albe cu parfum delicat. Unele dintre acestea sunt sterile şi nu pot germina, însă dacă veţi însămânţa împreună un anumit număr de seminţe provenind de la fructe diferite, veţi ajunge fără îndoială să obţineţi unele rezultate.

Callistemon

Calistemon

Articole

Îngrijire plante de balcon şi grădină
Aceste plante originare din Australia şi din Noua Caledonie sunt, în general, în formă de arbust, dar, în locul lor de baştină, unele specii capătă dimensiunile unor adevăraţi arbori. Sunt cunoscute datorită florilor asemănătoare unor perii pentru curăţat sticle.

Pelargonium

Muşcată

Articole

Îngrijire plante de balcon şi grădină
Speciile Pelargonium sunt plante cu flori multe şi viu colorate. De obicei, sunt cultivate sub o formă intermediară între arbust şi tufă în care apar, alături de flori, şi frunze frumoase, deseori rotunjite şi uşor parfumate.

Nidularium

Articole

Îngrijire plante de apartament
Nidularium este un gen înrudit cu Neoregelia care cuprinde 25 de specii, dintre care unele foarte răspândite ca plante de apartament. Originare din Brazilia, sunt caracterizate prin inflorescenţe splendide.

Opuntia

Limba soacrei

Articole

Îngrijire plante de apartament
Opuntia cuprinde mai mult de 250 de specii, toate originare din America. Tulpinile sunt formate din segmente unite, cilindrice, globuloase sau aplatizate, având formă de palete rotunjite sau ovale.

Pelargonium

Muşcată

Articole

Îngrijire plante de apartament
Genul Pelargonium cuprinde mai mult de 250 de specii originare din Africa de Sud. Majoritatea plantelor cultivate în casă sunt hibrizi, care se subîmpart în diverse grupe pe baza caracteristicilor morfologice.

Thymus

Cimbrişor

Articole

Îngrijire plante de balcon şi grădină
Sunt plante cu tulpini lemnoase, cu frunze opuse, parfumate, de diferite forme şi flori mici, dar numeroase. Acest gen cuprinde 300-400 de specii subfruticuloase, rustice, veşnic verzi perene, folosite pentru a împodobi grădinile şi deosebit de apreciate în arta culinară datorită binecunoscutei sale arome.