Sitemap Site Map

Căutare pe site

Rezultate pentru magazin

Am redeschis florăria

Noutăţi

Anunţuri
După 9 zile de lucru, în sfârşit am reuşit să terminăm tot ce era de făcut şi suntem pregătiţi pentru a vă primi în magazinul nostru renovat, îmbunătăţit şi mărit. Totodată am schimbat şi orarul magazinului adăugând ziua de duminică cu orar de la 09:00 la 17:00.

Se pregăteşte un magazin Gift Express

Noutăţi

Ştiri
Lucrările la noul magazin Gift Express au inceput aztăzi în forţă. Noul magazin se situează pe galeria hypermarketului Real 1 din Timişoara.

Noul magazin Gift Express

Noutăţi

Evenimente
Astăzi, 4 decembrie 2010, în jurul orei 9.00 pe galeria hypermarketului Real 1 din Timişoara s-a deschis un nou magazin Gift Express.

Cadouri pentru barbati

Livrare in toata tara

Noutăţi

Anunţuri
Magazinul online de cadouri GiftExpress.ro a ajuns la o gama de peste 1000 de cadouri de barbati. Gadgeturi, ceasuri, bauturi fine, accesorii si suporturi de vin sunt doar cateva din oferta variata.

Cum utilizează plantele lumina

Articole

Tehnici de cultivare plante
În general, plantele utilizează lumina doar pentru a produce, consecutiv unui mecanism complex, hidraţii de carbon esenţiali pentru viaţa lor. Ele au capacitatea de a transforma energia luminoasă în energie chimică datorită clorofilei, substanţă care imprimă frunzelor culoarea verde. Energia chimică permite combinarea dioxidului de carbon existent în aer cu apa pentru a produce hidraţii de carbon.

Despre noi

Află cine suntem

Pagini

Meniu principal
Firma Fun Design şi-a început activitatea în anul 2003, pornind de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de flori şi cadouri în acelaşi loc. Fiind primul magazin de acest gen din Timişoara, am constatat că există interes din partea cumpărătorilor, fapt pentru care firma noastă e în continuă dezvoltare. La momentul respectiv firma noastră avea doar 2 angajaţi, însa cu timpul ne-am dezvoltat şi în momentul de faţă suntem o echipă dinamică alcătuită din 9 persoane. Cu o experienţă de 6 ani în domeniu, am reuşit să identificăm şi să colaborăm cu succes cu cei mai buni producători din ţară şi din străinătate, iar multe dintre produse sunt de import propriu.

Lansare magazin online GiftExpress.ro

GiftExpress.ro, magazinul tău de cadouri

Noutăţi

Anunţuri
FUN DESIGN are plăcerea de a anunța lansarea pe 12 septembrie 2012 a noului său magazin online www.giftexpress.ro. Pe acest site găsiţi sute de cadouri pentru toate vârstele şi toate gusturile.

Servicii Fun Design

Pagini

Meniu principal
Echipa Fun Design vă stă la dispoziţie pentru a vă asigura că orice eveniment rămane de neuitat. Noi dăm pata de culoare şi parfumul zilelor deosebite, pentru ca ele să iasă în evidenţă şi să vă rămână în minte drept cele mai frumoase clipe din viaţă.

Lansarea noului magazin online de cosuri cadou TopCadou.ro

Cadouri corporate si cosuri cadou

Noutăţi

Anunţuri
Am lansat noul magazin de cosuri cadou si cadouri corporate, www.TopCadou.ro. Acest magazin online este dedicat firmelor si are cele mai bune preturi pe piata.

Istoricul Fun Design

Scurt istoric al firmei

Pagini

Meniu principal
Firma a fost înfiinţată în acest an, domeniul principal de activitate fiind de fabricarea produselor manufacturiere. Aceste produse erau diverse, cum ar fi aranjamente din flori uscate, coşuri asortate şi ornamente diverse. În acelaşi an am deschis primul magazin în centrul comercial Casa Nova.

Renovăm florăria Fun Design

Noutăţi

Anunţuri
În perioada 03-12 august 2009 Florăria Fun Design de pe str. Cloşca nr. 1. va fi închis pentru renovare! La redeschiderea magazinului din data de 13 august 2009 vă aşteptăm atât cu oferte promoţionale şi reduceri de preţuri cât şi cu câteva game noi de produse.

Aloe

Articole

Îngrijire plante de balcon şi grădină
Genul Aloe grupează circa 200 specii. Multe provin din Madagascar, Arabia şi Africa şi sunt, toate, plante suculente, adică înmagazinează apă pentru a supravieţui perioadelor de secetă, tipice zonelor din care provin. La unele specii, frunzele sunt spinoase sau cu dinţi sub formă de cârlig pe margine, în timp ce altele sunt în totalitate lipsite de spini protectori.

Aloe

Articole

Îngrijire plante de apartament
Aloe sunt splendide plante suculente, fiind predispuse la a înmagazina apa pentru a supravieţui de-a lungul perioadelor lungi de secetă. În regiunile cu climă caldă se pot aşeza în loc deschis, în timp ce în zonele reci trebuie să le cultivaţi în casă, eventual aşezând ghivecele în exlerior numai pe perioada veri. Multe dintre speciile cultivate sunt originare din Africa, Madagascar şi Arabia.

Compostul

Articole

Tehnici de cultivare plante
Compostul poate părea un pământ banal; de fapt, este bine diferenţiat de pământul obişnuit prin aceea că este constituit în cea mai mare parte din săruri minerale şi compuşi organici care formează hrana fără de care plantele nu ar putea supravieţui. Un compost bun, format din elemente nutritive corespunzătoare, este vital dacă doriţi ca plantele voastre să înflorească normal.

Beaucarnea

Nolina

Articole

Îngrijire plante de apartament
Genul Beaucarnea cuprinde 20 de specii, dintre care doar puţine sunt cultivate, cea mai cunoscută fiind Beaucarnea recurvata, originară din regiunile deşertice ale Mexicului. Este o plantă foarte uşor de cultivat care pretinde temperaturi blânde, în special în timpul iernii, în regiunile călduroase ale Mexicului poate ajunge chiar şi la 9 m înălţime, dar cultivată în casă rar depăşeşte 1 m.

Reproducerea

Articole

Tehnici de cultivare plante
Cine are disponibilităţi financiare şi puţin timp îşi poate procura foarte uşor plante anuale erbacee, perene, arbuşti şi pomişori cumpărându-i în ghivece din pepinierele sau magazinele specializate: le va găsi gata de plantat în grădină sau de pus pe terasă sau balcon.

Dahlia

Dane

Articole

Îngrijire plante de balcon şi grădină
Datorită florilor sale splendide, cu culori foarte frumoase, şi formelor sale variate, genul Dahlia merită cu siguranţă un loc de onoare în orice grădină. Daliile pe care le admirăm azi au fost selecţionate în urma încrucişării a două specii provenite din Mexic, Dahlia coccinea şi Dahlia variabilis.

Haworthia

Havortia

Articole

Îngrijire plante de apartament
Haworthia este un gen care cuprinde peste 150 de specii suculente, originare din Africa de Sud. Aproape toate sunt lipsite de tulpină şi sunt formate dintr-o rozetă de frunze împestriţate, suprapuse şi cărnoase, iar fiecare specie produce flori nesemnificative pe care este mai bine să le îndepărtaţi.

Sedum

larbă-grasă

Articole

Îngrijire plante de balcon şi grădină
Genul Sedum cuprinde numeroase specii foarte apreciate, nu numai pentru efectul produs de aspectul compact al frunzelor, ci şi pentru florile lor stelate. Sunt, în general, plante târâtoare sau căzătoare; unele specii pot fi chiar fără tulpini, cu frunze reunite în rozetă, sau pot avea un aspect de tufă compactă.