Sitemap Site Map

Căutare pe site

Rezultate pentru magnifica
Aţi mai putea fi interesaţi şi de: magnificum !

Bignonia

Articole

Îngrijire plante de balcon şi grădină
Genul Bignonia cuprinde specii căţărătoare, caracterizate prin flori mari galbene sau galben-portocalii, de formă tubulară, campanulate şi inegale. Fructul este o capsulă bivalvă. Unele varietăţi se deosebesc prin tipul frunzelor, compuse sau simple.

Jacobinia

lacobinia

Articole

Îngrijire plante de apartament
Genul Jacobinia cuprinde 420 de specii care cresc în mod natural în multe zone cu clima tropicală şi subtropicală. Sunt plante pentru interior foarte răspândite, căutate pentru splendidele lor flori tubulare, intens colorate.

Medinilla

Medinila

Articole

Îngrijire plante de apartament
Genului Medinilla îi aparţin câteva dintre cele mai frumoase plante tropicale; se cultivă în locuri calde şi însorite sau în seră, dar sunt foarte dificil de îngrijit, deoarece sunt foarte delicate, iar pentru a înflori necesită anumite condiţii precise.

Nephrolepsis

Ferigă de cameră

Articole

Îngrijire plante de apartament
Nephrolepis este un gen de circa 30 de specii de ferigi sempervirescente sau semi-sempervirescente, epifite sau terestre, care cresc în mod natural în pădurile din regiuni tropicale şi subtropicale. Sunt ferigi foarte frumoase şi puţin pretenţioase, rezistente şi adaptabile. Specia cea mai cultivată este Nephrolepis exaltata.