Sitemap Site Map

Căutare pe site

Rezultate pentru online

Cadouri pentru barbati

Livrare in toata tara

Noutăţi

Anunţuri
Magazinul online de cadouri GiftExpress.ro a ajuns la o gama de peste 1000 de cadouri de barbati. Gadgeturi, ceasuri, bauturi fine, accesorii si suporturi de vin sunt doar cateva din oferta variata.

Catalog online

de aranjamente florale

Noutăţi

Anunţuri
S-a lansat noul catalog online de aranjamente florale. Aici găsiţi într-un mod foarte accesibil cele mai noi modele de buchete de mireasă, aranjamente de masă, lumânări pentru cununie şi alte ocazii.

Despre noi

Află cine suntem

Pagini

Meniu principal
Firma Fun Design şi-a început activitatea în anul 2003, pornind de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de flori şi cadouri în acelaşi loc. Fiind primul magazin de acest gen din Timişoara, am constatat că există interes din partea cumpărătorilor, fapt pentru care firma noastă e în continuă dezvoltare. La momentul respectiv firma noastră avea doar 2 angajaţi, însa cu timpul ne-am dezvoltat şi în momentul de faţă suntem o echipă dinamică alcătuită din 9 persoane. Cu o experienţă de 6 ani în domeniu, am reuşit să identificăm şi să colaborăm cu succes cu cei mai buni producători din ţară şi din străinătate, iar multe dintre produse sunt de import propriu.

Lansare magazin online GiftExpress.ro

GiftExpress.ro, magazinul tău de cadouri

Noutăţi

Anunţuri
FUN DESIGN are plăcerea de a anunța lansarea pe 12 septembrie 2012 a noului său magazin online www.giftexpress.ro. Pe acest site găsiţi sute de cadouri pentru toate vârstele şi toate gusturile.

Lansarea noului magazin online de cosuri cadou TopCadou.ro

Cadouri corporate si cosuri cadou

Noutăţi

Anunţuri
Am lansat noul magazin de cosuri cadou si cadouri corporate, www.TopCadou.ro. Acest magazin online este dedicat firmelor si are cele mai bune preturi pe piata.