Sitemap Site Map

Despre noi

Află cine suntem
Firma Fun Design şi-a început activitatea în anul 2003, pornind de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de flori şi cadouri în acelaşi loc. Fiind primul magazin de acest gen din Timişoara, am constatat că există interes din partea cumpărătorilor, fapt pentru care firma noastă e în continuă dezvoltare. La momentul respectiv firma noastră avea doar 2 angajaţi, însa cu timpul ne-am dezvoltat şi în momentul de faţă suntem o echipă dinamică alcătuită din 9 persoane. Cu o experienţă de 6 ani în domeniu, am reuşit să identificăm şi să colaborăm cu succes cu cei mai buni producători din ţară şi din străinătate, iar multe dintre produse sunt de import propriu.

Momentan avem 3 puncte de lucru în Timişoara, care oferă o gamă extinsă de flori şi cadouri, cum ar fi aranjamente, decoraţiuni, vaze, bijuterii, etc. Cu un depozit de 100 mp. avem un stoc mai ridicat la toate produsele, reuşind la orice oră să onorăm şi comenzi mai mari, atât la partea de cadouri cât şi la aranjamentele florale. Având un catalog foarte variat de buchete şi aranjamente florale, preluăm comenzi pentru nunţi, botezuri şi amenajăm cu flori săli pentru diferite evenimente. În fiecare an în perioada martie-octombrie la oferta noastră de produse se adaugă plantele de exterior şi florile de balcon.

În momentul de faţă lucrăm la 2 magazine online, una de flori şi plante şi alta de bijuterii şi cadouri. Lansarea acestora va avea loc cel mai probabil în vara anului acesta.

Conducerea


Kinga Papp
Director General
Csilla Fekete
Director Executiv

Departamentul Tehnic


Csaba Fekete
Programator / Designer

Echipa


Simona Boabes
Contabilă
Eugenia Luca
Larisa Luca
Carmen Mariana Logofătu