Sitemap Site Map

Istoricul Fun Design

Scurt istoric al firmei


2003

Firma Fun Design a fost înfiinţată în acest an, domeniul principal de activitate fiind de fabricarea produselor manufacturiere. Aceste produse erau diverse, cum ar fi aranjamente din flori uscate, coşuri asortate şi ornamente diverse. În acelaşi an am deschis primul magazin în centrul comercial Casa Nova.

2004

Gama de produse oferită de noi a început să se diversifice din ce în ce mai mult. Din acest motiv am mutat primul punct de lucru într-un spatiu mai mare, de cca 70 mp., Noul punct de lucru de pe str. Closca este pe o artera şi mai circulată, şi oferă un spaţiu mai mare de desfăşurare.

2005

Firma este în continuă dezvoltare. Din acest an am început să facem primele importuri atât pe partea de plante şi flori cât şi la cadouri.

2006

Într-o expansiune continuă, am început să preluam din ce în ce mai multe comenzi pentru nunţi, botezuri şi amenajare de săli cu flori.

2007

Un nou punct de lucru a fost deschis în incinta Galeriei Realului de pe Calea Sagului, numit Gift Express. Acesta se adresează clienţilor mai pretenţioşi, oferind produse cum ar fi vaze pictate manual, tablori şi picturi, ceramică lucrată manual, etc. Cu un nou spaţiu de 50 mp. şi echipa trebuia dezvoltată, din acest motiv s-au alaturat firmei noastre înca 2 angajaţi.

2008

Cerinţele erau tot mai mari din parte clientilor, aşa că am decis să introducem o nouă gama de produse: bijuterii de argint. Axându-ne pe o calitate ridicată a produselor, am reuşit să atragem o clientelă mai selectă. Firma contiuă să cresacă şi am mai angajat încă 2 persoane, ajungând la o echipa de 9 oameni.