Sitemap Site Map
2010.12.04

Noul magazin Gift Express


Noul magazin Gift Express
Astăzi, 4 decembrie 2010, în jurul orei 9.00 pe galeria hypermarketului Real 1 din Timişoara s-a deschis un nou magazin Gift Express.

A fost o frumoasă zi de joi, când ne-am dus să ne bem cafeaua de dimineaţă la Real 1 - Timişoara. Discutând despre expoziţiile din luna decembrie la care urma să participăm, a venit vorba de magazinele noastre, locaţiile actuale şi de fatul că se plâng clienţii cum că nu avem nici un magazin în această zonă (Aradului). Atunci ne-a venit idea să ne interesăm dacă putem obţine încă în această lună o locaţie în incinta galeriei. Am urcat la director, ne-a prezentat variantele şi a rămas să ne auzim la un telefon în câteva zile. Noi am coborât la o altă cafea, şi în 30 de minute ne-am hotărât că luăm spaţiul de 95 mp.

Vineri dimineaţă am semnat contractual, şi după o săptămână de muncit zi şi noapte am reuşit să deschidem noul punct de lucru Gift Express, situat în incinta galeriei Real 1 din Calea Aradului. Într-un spaţiu mult mai generos am amenajat un magazin cochet de cadouri, decoraţiuni şi bijuterii. Începând din data de 04.12.2010 asteptăm clienţii cu mare drag şi cu o gamă mult mai diversificată de produse.

Promoţie


Odată cu deschiderea noului magazin Gift Express, am lansat şi o nouă promoţie:

Pe toată durata lunii decembrie aşteptăm clienţii cu o promoţie specială. Cine cumpără în valoare de 100RON, primeşte cadou o Stea de Crăciun, mare şi frumoasă, gratuit.